Devino partener

Despre Mureș Runners și Mureș Half Marathon

Mureș Runners este o asociație de sportivi, de toate vârstele, uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă. 

Mureș 24H este la a doua ediție organizată de Asociația Mureș Runners.

Ne dorim să aducem un plus de valoare comunității mureșene printr-un eveniment dezvoltat în spiritul celor mai exigente standarde.
Astfel am antrenat alături de noi specialiști în strategie, branding și antreprenori de succes.
Acesta este al doilea eveniment dintr-un șir care sperăm să aducă onoare tuturor atleților locali și nu numai.
Considerăm că pentru a stabili o tradiție calitativă în sportul mureșean este nevoie de constanță și profesionalism. Împreună cu partenerii noștri facem toate demersurile în acest sens.

Oportunități și beneficii:

  • Expunere locală: beneficii de imagine pe canale de comunicare locale si naționale (campanii Facebook si Google targetate în marile orașe);
  • Expunere de brand: către consumatorii țintă, populația adultă activă;
  • Poziționarea în ochii comunității, prin asocierea cu valorile Mureș 24H, ca o organizație interesată de promovarea sănătății, dezvoltării personale și economice a comunității, precum și a educației prin sport;
  • Extraordinare beneficii de teambuilding: – angajații vor participa la un eveniment în care fiecare contează pentru succesul echipei, timpul petrecut împreună ii va face să se descopere și astfel decât în timpul orelor de program, componenta de Responsabilitate Sociala Corporativă pe care compania o poate publica pe site și în care poate comunica faptul că se mândrește cu angajații săi și se implică în activități ce promovează sănătatea acestora.
  • Implicarea într-un parteneriat valoros, în jurul căruia vrem să creem o comunitate puternică de antreprenori.
  • Puteți să ne fiți alături ca și Sponsor/Partener și/sau ca participanți alături de subalternii și colegii dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru implicare!

Contact: Catrinel Gherman – catrinel.gherman@muresrunners.ro