date-mhm
mhm-logo

Descoperă Tîrgu Mureșul în alergare! Mureș Half Marathon iți va purta pașii prin punctele turistice reprezentative pentru oraș.
Luând startul din Piața Trandafirilor, vei descoperi centrul istoric și cultural, cu clădirile emblematice ale urbei, vei ajunge chiar la Cetatea Medievală, dar te vei bucura și de zona nouă a orașului, totul într-o poveste de istorie în alergare, într-un oraș care abia asteaptă să te întâmpine cu ce are mai frumos, într-un anotimp plin de viața! Și dacă vrei să descoperi și mai mult din frumusețea locurilor, te poți plimba prin pădurea înverzită a Platoului Cornești și poți vizita Grădina Zoologică, aflată la 197 de metri deasupra orașului, într-o pădure de stejari și carpeni. Te așteptăm cu drag!

Our Happy Friends

Mă numesc Zsigmond, am 46 de ani și de 9 luni am început să alerg… Pasiunea mea, fotografia, m-a purtat în ultimul deceniu și pe la diverse competiții sportive, în special în ultimii 2-3 ani am fotografiat în cadrul echipei Pixel ProSport multe competiții de alergare, fie pe șosea, fie trail. Astfel am ajuns în locuri care mi-au pus la încercare atât condiția fizică cât și cea mentală! Eram supraponderal, mersul pe traseu cu echipamentul foto, kilometri întregi, nu era tocmai nici facil nici savurabil… În timp ce fotografiam alergătorii, ducând lupta cu adversarul sau chiar cu ei înșiși, am constatat că nici un alergător de distanțe lungi nu era supraponderal. 🙂 Am citit cât de mult am putut despre alergare trail, cum să îți pregătești corpul, sistemul cardiovascular pentru acest sport și am început cu pași mici aventura mea în trail running… Citește mai mult.

Báthori Zsigmond

Báthori Zsigmond

Mulțumiri mari, din inimi mici!

Asta vor transmite copiii născuți prematur în Maternitatea Veche din Tîrgu Mureș, în noul salon de terapie intensivă neonatală.
Acest salon se amenajează și se dotează ȘI pentru că echipa Mures Runners a înțeles și a răspuns acestei nevoi sociale, devenind parteneri ai cauzei noastre, cu ocazia celei de-a treia ediții a Mures Half Marathon.

Mulțumim MURES RUNNERS!

Meda Neagoe

Meda Neagoe

Organizația Salvați copiii - Filiala Tîrgu Mureș

Toate participările mele la Mureș Half Marathon au fost cu emoții puternice, dar ele au dispărut odată cu începerea cursei și cu adrenalina pe care o simțeam alături de partenerul meu „de fugit” Nicu Băgăian. O competiție foarte faină, cu niște organizatori super. Am să particip cu mare drag de fiecare dată!

Hădădag Paula Andreea

Hădădag Paula Andreea

January, 20, 2020