date-mhm
mhm-logo

Dragi prieteni Mureș Half Marathon

Știm că așteptați un semn din partea noastră referitor la ediția de anul acesta din data de 10 mai 2020. Optimiști din fire am sperat până în ultimul moment la mai bine, însă într-un final, am hotărât de a amâna competiția pentru anul 2021.
Decizia noastră o considerăm ca un semn de respect față de voi, față de sănătatea voastră și a tuturor.
Știm că v-ați antrenat și v-ați stabilit limite pe care doreați să le depășiți în acest an la Mures Half Marathon, dar haideți să ne unim cu toții și să facem ceea ce trebuie pentru a ne fi bine.

În ceea ce privește taxa de participare deja achitată de către voi, venim în întâmpinarea voastră cu două variante:

1️⃣ Dacă doriți returnarea taxei de participare, vă invităm să ne trimiteți un e-mail la contact@muresrunners.ro până ‪în data de 25 aprilie 2020‬. Suma returnată va fi taxa inițială plătită, diminuată cu valoarea comisionului bancar aferent returului (în jur de 5 RON). Mailul trebuie să conțină numărul de cont unde doriți să vă returnăm banii.
2️⃣ Dacă doriți să vă reportați taxa de participare pentru competiția din 2021 nu trebuie să completați nici un formular sau să trimiteți vreun email.

Suntem convinși că ne înțelegeți decizia, vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim tuturor să treceți cu ușurință această perioadă și să ne vedem sănătoși și voioși la start în data de 9 Mai 2021, la Mureș Half Marathon, când vă promitem o ediție pe cinste.

Până atunci vă transmitem o îmbrățișare (virtuală) mare și caldă!

Our Happy Friends

Mă numesc Zsigmond, am 46 de ani și de 9 luni am început să alerg… Pasiunea mea, fotografia, m-a purtat în ultimul deceniu și pe la diverse competiții sportive, în special în ultimii 2-3 ani am fotografiat în cadrul echipei Pixel ProSport multe competiții de alergare, fie pe șosea, fie trail. Astfel am ajuns în locuri care mi-au pus la încercare atât condiția fizică cât și cea mentală! Eram supraponderal, mersul pe traseu cu echipamentul foto, kilometri întregi, nu era tocmai nici facil nici savurabil… În timp ce fotografiam alergătorii, ducând lupta cu adversarul sau chiar cu ei înșiși, am constatat că nici un alergător de distanțe lungi nu era supraponderal. ? Am citit cât de mult am putut despre alergare trail, cum să îți pregătești corpul, sistemul cardiovascular pentru acest sport și am început cu pași mici aventura mea în trail running… Citește mai mult.

Báthori Zsigmond

Báthori Zsigmond

Mulțumiri mari, din inimi mici!

Asta vor transmite copiii născuți prematur în Maternitatea Veche din Tîrgu Mureș, în noul salon de terapie intensivă neonatală.
Acest salon se amenajează și se dotează ȘI pentru că echipa Mures Runners a înțeles și a răspuns acestei nevoi sociale, devenind parteneri ai cauzei noastre, cu ocazia celei de-a treia ediții a Mures Half Marathon.

Mulțumim MURES RUNNERS!

Meda Neagoe

Meda Neagoe

Organizația Salvați copiii - Filiala Tîrgu Mureș

Toate participările mele la Mureș Half Marathon au fost cu emoții puternice, dar ele au dispărut odată cu începerea cursei și cu adrenalina pe care o simțeam alături de partenerul meu „de fugit” Nicu Băgăian. O competiție foarte faină, cu niște organizatori super. Am să particip cu mare drag de fiecare dată!

Hădădag Paula Andreea

Hădădag Paula Andreea

January, 20, 2020