Despre Mures Runners

Mureș Runners este o asociație de prieteni de toate vârstele, uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni, prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

3 MOTIVE SĂ ALERGI CU NOI

Un stil de viață sănătos,

fiecare dintre participanții la MHM devenind în propria familie, în propria organizație și în propria comunitate, prin mișcare un AMBASADOR AL SĂNĂTĂȚII.

Dezvoltarea personală

permanentă în comunitate, extinzând evoluția experimentată personal prin sport, la un nivel superior in familiile, organizațiile și comunitățile participanților la eveniment ca ALERGĂTORI, VOLUNTARI sau SUSȚINĂTORI.

Educarea oamenilor

pentru unitate prin sport la toate nivelurile, prin cooptarea de PARTENERI instituționali și neinstituționali din nenumărate sfere și arii de activitate.

Retrospectivă Mures Runners

``Voința de a câștiga nu are valoare fără dorința de a te pregăti.`` - Anonymus

Uniți de pasiunea pentru sport, ne dorim să atingem viețile cât mai multor oameni, cu felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine, prin mentalitatea de învingator pe care o insuflă.

“Sportul are puterea să schimbe lumea. Are puterea să inspire.
Are puterea să unească oamenii într-un fel în care puține alte lucruri o pot face. Vorbește tinerilor într-o limbă pe care aceștia o înteleg. Sportul poate crea speranță acolo unde odată era doar disperare. Este mai puternic decât guvernele în dărâmarea barierelor rasiale. Sportul râde în fața tuturor formelor de discriminare.”

– Nelson Mandela –

Our Happy Friends

Mă numesc Zsigmond, am 46 de ani și de 9 luni am început să alerg… Pasiunea mea, fotografia, m-a purtat în ultimul deceniu și pe la diverse competiții sportive, în special în ultimii 2-3 ani am fotografiat în cadrul echipei Pixel ProSport multe competiții de alergare, fie pe șosea, fie trail. Astfel am ajuns în locuri care mi-au pus la încercare atât condiția fizică cât și cea mentală! Eram supraponderal, mersul pe traseu cu echipamentul foto, kilometri întregi, nu era tocmai nici facil nici savurabil… În timp ce fotografiam alergătorii, ducând lupta cu adversarul sau chiar cu ei înșiși, am constatat că nici un alergător de distanțe lungi nu era supraponderal. ? Am citit cât de mult am putut despre alergare trail, cum să îți pregătești corpul, sistemul cardiovascular pentru acest sport și am început cu pași mici aventura mea în trail running… Citește mai mult.

Báthori Zsigmond

Báthori Zsigmond

Mulțumiri mari, din inimi mici!

Asta vor transmite copiii născuți prematur în Maternitatea Veche din Tîrgu Mureș, în noul salon de terapie intensivă neonatală.
Acest salon se amenajează și se dotează ȘI pentru că echipa Mures Runners a înțeles și a răspuns acestei nevoi sociale, devenind parteneri ai cauzei noastre, cu ocazia celei de-a treia ediții a Mures Half Marathon.

Mulțumim MURES RUNNERS!

Meda Neagoe

Meda Neagoe

Organizația Salvați copiii - Filiala Tîrgu Mureș

Toate participările mele la Mureș Half Marathon au fost cu emoții puternice, dar ele au dispărut odată cu începerea cursei și cu adrenalina pe care o simțeam alături de partenerul meu „de fugit” Nicu Băgăian. O competiție foarte faină, cu niște organizatori super. Am să particip cu mare drag de fiecare dată!

Hădădag Paula Andreea

Hădădag Paula Andreea

January, 20, 2020